Ab zsírégetés.


Az ultrahangos zsírbontás: Az ultrahangos zsírbontással fájdalommentesen szabadulhatsz meg a felesleges centiktől, mivel kizárólag a bőr alatti zsírréteget rombolja szét.

Burn 500 Calories: Intense 50 Mins Full Body FAT BURNING Workout - Zumba Class

A fókuszált ultrahang 40 Hz frekvencián dolgozva intenzív rezgésbe hozza a csomókba rendeződött zsírsejteket. Az ütközések hatására a membrán megbomlik, a sejtben lévő víz felhevül, a zsír pedig alkotóelemeire oszlik és szétfolyik a sejt közötti térben, ahonnan a nyirokrendszeren és a vénás keringésen keresztül távozik.

ABS OF STEEL

A rádiófrekvencia: A rádiófrekvenciás kezelés rizikó és fájdalommentes, csupán melegséget lehet érezni. Kézenfekvő, hogy a már szétrombolt sejt tartalmát mihamarabb ki kell üríteni a szervezetből.

ab zsírégetés éget zsír pulzusszámot

A 0,5 MHz-es fókuszált rádiófrekvencia behatolva az ultrahang által korábban megbontott szerkezetű zsírszövetbe felmelegíti azt és a bőrfelszín eléri a fokot. A kezelőfej folyamatosan ellenőrzi a kezelt bőrfelület hőmérsékletét egy lézeres hőmérő segítségével, így kerülhető el a túlzott felmelegedés. A melegedés hatására a kötőszöveti cellák falai megnyílnak,és a szétbontott struktúrájú zsír a nyirokrendszeren és az izzadtságmirigyeken keresztül- számos méreganyaggal együtt- kiürül a szervezetből.

Orvoskozmetológia Debrecen

Ezt a folyamatot rendkívül meggyorsítja a rádiófrekvencia okozta fokozott vér és nyirokkeringés. Vákuummasszázs A vákuummasszázs gyorsítja a nyirokáramlást, serkenti az anyagcserét, erősíti az immunrendszert, javítja a vérkeringést, fellazítja a merev izmokat, enyhíti az izomgörcsök gyakoriságát.

ab zsírégetés fogyasszon zsírt a testzsír elvesztéséhez

A vákuummasszázs során a zsírsejtek átjárhatóvá válnak, mivel az üveg kezelőfejben kialakult vákuum hatására a bőr alatti zsírsejtek kitágulnak, így a salakanyag kipréselődik, és a nyirokrendszeren keresztül távozik.

Természetes körülmények között a sejtek közötti terekből összegyűlő nyirokfolyadék 3 centimétert ab zsírégetés percenként. Ez az áramlás a vákuum szívogatásának ab zsírégetés az ötvenszeresére is felgyorsulhat, melynek közel harminc százaléka a nyirokrendszeren keresztül távozik, ezért tartós és gyors helyi fogyás érhető el.

ab zsírégetés fogyás testzsír százalék

Izomgimnasztika Az izmok passzív tornáztatásával feszesíti a bőrt, csökkenti a körfogatot. Ezzel a kezeléssel olyan mély izomcsoportokat tudunk megmozgatni illetve tornáztatni, amit sportolással nem aktiválunk, mégis felelősek a feszes alkat kialakulásáért.

  • 98 Zsírégetés ideas in | zsírégetés, egészség, fogyás
  • AB Circle Pro :: maximális zsírégetés
  • 5in1 zsírégető alakformáló kezelés
  • További információk Hogy miért az Abs of Steel?
  • Click to download the app on App Store now!

Az izomműködés fokozása által serkentjük a nyirokkeringést. Mindezek következtében még hatékonyabban elősegítjük a felolvasztott zsírmennyiség elszállítását. Vibrotréner A vibrotrénerrel végzett gyors edzésekkel rövid időn belül látványos eredményt lehet elérni. A mélyen fekvő izmokat is átmozgatja, kíméli az ízületeket.

Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az edzéseken kívül is!

16500 Ft helyett, 4150 Ft-ért ajándék AB Generátor kockahasgép használatával

Növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert és elősegíti a sejtregenerációt, növeli az zsírmakrók a zsírvesztéshez termelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt. AB Generator A gyors, és hatékony zsírégetés, alakformálás elérésére alkalmas az AB Generator kockahasgép, egyszerre mozgatja meg hasadat, fenekedet, combodat, és karodat.

A lefelé néző jógapóz, és a felülés mozdulatainak kombinációjával, napi 5 perc edzéssel látványos eredményeket érhetsz el. Öt különböző fokozaton ab zsírégetés a gépet, így a csupán öt perces, de kitartóan edzés biztosan meghozza az eredményét.

Miben különbözik az AB CIRCLE PRO a hagyományos hasizomerősítőktől?

Az alábbi estekben nem javasolt a kezelés csomag igénybevétele: Artériás magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, sebek, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, daganatos megbetegedés, nem kezelt cukorbetegség, pace-maker, szívizom-érelmeszesedés, fertőző betegségek, lázas állapot, csont-tuberkulózis, központi idegrendszer krónikus sérülése, autoimmun betegségek, epilepszia, fémprotézis, fémspirál, terhesség, szoptatás.

Intsd búcsút a fityegő karoknak, rezgő comboknak, és hasnak! Ezzel az 5 in 1 gépi alakformáló kezeléscsomaggal onnan faraghatod le a felesleget, ahonnan szeretnéd, és még a narancsbőrtől is megszabadulhatsz!