Félek lefogyni, Félek lefogyni


Legfrissebb

Kezdőlap Félek a fogyástól Sok ember szeretne fogyni, és ha ezt a cikket olvassa, akkor biztosan Ön is közéjük tartozik. Csak akkor lehet ellenállás, amely lelassítja a fogyást, még akkor is, ha valódi vágy van a fogyással kapcsolatban.

Ha fél a fogyástól, a következőképpen teheti le őket. Ne féljen a fogyástól, ha megérti a felesleges kilók eredetét Már meg kell értenünk, miről van szó.

Ellenáll a változásnak

Ha azt gondoljuk, hogy ez csak a súly és az étrend kérdése, reduktív. Fél a fogyástól? Ez a helyzet Martine-nal. Évekig élt vele görbék és alig fogadja el. Mást próbálkozott fogyókúrás étrendek, sikertelenül.

Nem tudsz fogyni? Fogadjunk, hogy tudom, mit rontasz el! Éva ma 57 kiló, már nem azért megy ki futni, hogy elégesse a kalóriákat, hanem azért, mert szereti csinálni. Ajánlom Honnan indultál, és hogyan került rád a felesleg? Gyerekkorom óta túlsúllyal küzdöttem.

Valójában, ha megváltoztatja a helyzet szemléletét, akkor azt tapasztalja, hogy felesleges kilói elengedhetetlenebb problémát takarnak. A fogyástól való félelme elrejti a félelem a csábítás és mit von maga után. Mert ezt nagyon jól tudja, amikor ő sovány, jobban vonzza a férfiakat, és olyan helyzetekbe kerül, amelyeket mindenáron keresni akar. Ezért a fogyás érdekében szembe kell néznie a fogyástól való félelmével.

fogyni anyagcsere lassul

Ebben az esetben meg kell dolgoznia az övén önbecsülés, megtanulják érvényesíteni, elfogadni elcsábítani és elcsábítani a fogyáshoz. Valóban, ahogy Jean-Philippe megjegyzi Zermati fogyás diéta nélkül című könyvében, pszichológiai nehézségek "túlberuházáshoz vezethet a Kövér test vagy a túlbefektetni a étel ".

Account Options

A Kövér test valójában része lehet védelmi rendszer: a kilók öntudatlanul védenek a külső veszélyektől. Súly, korlát Ellenáll a változásnak Bármely méretváltozásra, szó szerint és átvitt értelemben is, fel kell félek lefogyni.

zsíréget trx

Ha mi nem tud fogyni akár akarva is, talán azért, mert aellenállunk öntudatlanul változtatni. Néha egy olyan kényelmetlen helyzet is félek lefogyni tűnhet, mivel ismert helyzetnek felel meg. De ahhoz, hogy pontosan megváltozzon, o-ser-t kell tennie. És merészel magában foglalja letér a járt útról, nak,-nekmenj az ismeretlenhez.

hogyan lehet lefogyni az időszaktól

Ijesztő folyamat azok számára, akik úgy érzik, hogy kontroll alatt kell tartaniuk, kezdve az étrendjükkel. Hogy leküzdje a fogyástól való félelmét, és fogyni végleg, ezért szem előtt kell tartanunk ezt az elemet, és megfelelő módszerrel kell rendelkeznünk annak mélyreható módosítására is étkezési magatartás és kapcsolati viselkedése. Meg kell tanulni például íz, hogy bízzon az étkezési érzéseiben, mint pl éhségérzet, vagy a tele érzés, megtanulni enni, ami boldoggá tesz minket, miközben tiszteletben tartjuk a valós szükségleteinket, de muszáj is megtanulják megismerni egymást, ismerje fel hibáit, és tudja Bízni egymásban.

Nem ezt kínálja a LineCoaching program?

Ha többet szeretne megtudni:.