Fogyókúra s4. S4 zsírégetés, Zsírégetés


Most lendültek bele csak igazán a terméktervezésbe a koreaiak, hiszen a Galaxy S4 olcsósított verziója S4 miniilletve ugyanannak a telefonnak a fogyókúra s4 változata S4 active után most itt a Galaxy S4 zoom. A fotókból és a névből már lehet sejteni, hogy mire számíthatunk: egy visszafogott képességű okostelefon összeeresztve egy szeres optikai zoommal ellátott fényképezőgéppel.

Ok, ha látta, akkor is felmerülhet ugyanez a gondolat, viszont a gyártó aktuális termékével legalább elmozdult a hordozhatóság és a mobilitás felé, hiszen a zoom lényegesebben vékonyabb és könnyebb, mint a Galaxy Camera.

fogyókúra s4

A Galaxy S4 zoom a nagy fogyókúra után is fogyókúra s4 nehéz, és 15 mm vastag, ami azt jelenti, hogy nem lehet olyan egyszerűen zsebre vágni. Innen nézve mobil a kép nagyítható A kamerából és mobilból összegyúrt termék telefonos részének nem sok köze van az eredeti Galaxy S4-hez, de a mini kapcsán már túllendültünk azon, hogy egy terméknevet milyen elvek alapján hasznosít újra meg újra a Samsung.

fogyókúra s4

A belső memória 8 GB, ezt akár 64 GB-os microSD-kártyával is bővíthetjük, aminek a kamera miatt itt kiemelt jelentősége van. A Galaxy Camera hívások bonyolítására nem volt alkalmas, de SIM-kártyát ettől függetlenül tehettünk bele, hogy a mobilnetet használhassuk.

fogyókúra s4

Innen nézve kamera a kép nagyítható Mindezt megfejelték még egy 16 megapixeles érzékelővel, Xenon vakuval, optikai képstabilizátorral, és nem maradhat el az p felbontású mozgóképek rögzítésének lehetősége sem. Mindehhez nem árt valami combos botanikai fogyókúra jp, így a Samsung egy mAh-s akkumulátorral látta el ezt a fura szerzetet, ami remélhetőleg legalább egy napig életben tartja a zoomot.

A készenléti időről hivatalos adatokat nem közölt a gyártó.

fogyókúra s4

Az Android 4. Addig is a részletes termékjellemzőkről itt olvashatnak.

fogyókúra s4