Fogyókúrás koktélok.


fogyókúrás koktélok

A legjobb kalóriaszegény koktélok bulizós estékhez Dózsa-Vépy Renáta Tehát a most következő alkoholos italok nem cukormentesek, de fogyókúra vagy egészségtudatos életmód mellett kisebb lelkiismeret-furdalással fogyaszthatod őket, ami fogyókúrás koktélok szuper hír. Gin tonic Gin tonicForrás: Shutterstock Ez az ital nagy népszerűségnek örvend, de vajon sejtetted, hogy közel annyi kalóriát tartalmaz, mint ugyanekkora mennyiségű kóla?

fogyókúrás koktélok

Ijesztően hangzik, de van egy egyszerű megoldás: a tonikot cseréld le buborékos ásványvízre vagy szódára. Hozzávalók: 4 cl gin, 2 dl ásványvíz, pár gerezd lime, jégkocka Cosmopolitan CosmopolitanForrás: Shutterstock A narancslikőrt narancslére, a vodkát pedig szakéra cseréld.

fogyókúrás koktélok

Furcsán hangzik, de ezzel is hihetetlenül finom koktélt kapsz, méghozzá jóval kevesebb kalóriával. Hozzávalók: 4 cl szaké, 2 cl narancslé, 2 cl lime juice, 3 cl áfonyalé Pina Colada Pina coladaForrás: Shutterstock Ez az egyik nagy kedvenc, bár korántsem nevezhető kalóriaszegénynek, mégis sokat le tudsz belőle faragin, ha kókusztej helyett kókuszlikőrt használsz.

fogyókúrás koktélok

Hozzávalók: 4 cl fehér rum, 4 cl kókuszlikőr, 1 dl ananászlé, jégkocka Kapcsolódó cikkek.