Fogyás ajman


fogyás xing

Az-Zavahri nem volt jelen a légicsapás helyszínén MTI Ajman az-Zavahri meghívást kapott a vacsorára, de nincs bizonyíték arra, hogy elment volna - közölték vasárnap pakisztáni hírszerzési források. Az al-Arabíja hírtelevízió az al-Kaida-vezetővel kapcsolatban álló forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy Zavahri életben van. A washingtoni kormány egyelőre nem kommentálta az értesülést, az akciót ismerő amerikai források azonban úgy vélekedtek, hogy korai Zavahri sorsával kapcsolatban bizonyosat állítani, mielőtt a halottak földi maradványait megvizsgálták volna.

lefogy a sovány konyha

A nevük elhallgatását kérő források hozzátették, hogy a robotrepülőgépekkel végrehajtott légicsapás megbízható információn alapult, miszerint Zavahri a célba vett helyszínen tartózkodik. Az iszlámábádi hatóságok tudomása szerint az Afganisztánnal határos Badzsur tartományban tartott vacsorára több külföldi fegyveres csoport tagja is hivatalos volt, heten közülük életüket vesztették az amerikai támadásban.

Ver. Arab Emírségek vakáció - a Ver. Legnagyobb választéka Arab Emírségek ajánlatok!

Azonban még ellenőrzésre váró jelentések szerint tetemeiket helyi támogatóik elvitték a romok közül. Az amerikai légicsapás általános felháborodást váltott ki Pakisztánban: a kormány hivatalosan tiltakozott szombaton az Egyesült Államoknál az "elítélendő incidens" miatt, miközben törzsi lakosok ezrei fogyás ajman a légicsapás ellen tiltakozva.

eht fogyás

A tüntetők felgyújtották az USAID amerikai segélyszervezet által támogatott helyi civil szervezet helyiségeit, a fogyás ajman csak könnygázzal tudta feloszlatni a rendőrség. Az orvos végzettségű, egyiptomi Zavahrit az al-Kaida agyának és "arcának" tartanak az Egyesült Államokat rendszeresen ostorozó videoüzenetei miatt.

fogyni krny ka tarika

Washington több millió dolláros vérdíjat tűzött ki a fejére.