Fogyás zenekar


fogyás zenekar

A poliuretán réteg növeli a hasi területen hőmérséklet Szauna Hatásez okozza azt, hogy a verejték, s átalakítja, illetve csökkenti a zsír. A belső réteg úgy tervezték, hogy felszívja az izzadságot, így nem érzi magát kényelmetlenül.

Ezektől a zenéktől fogsz a legtöbbet fogyni

Ez is segít éget zsírt, fogyás zenekar has, derék, majd vissza, segít elveszíteni néhány centivel a rövid idő alatt, könnyebb, gyorsabb eléréséhez karcsúsító hatása. Ez a termék elég erős ahhoz, hogy használható, mint egy kicsontozott derék képzés fűző.

fogyás zenekar

Ez növeli a termikus aktivitás, majd óvatosan felemeli underbust, könnyen ellenőrizzék a pocak, azzal a feltétellel, hogy vegye centire a derék, majd hozzon létre egy homokóra alak, valamint elősegítik a gyors szülés utáni helyreállítás. Ez a hasad, öv, fehérnemű lehet egy jó napi legénység a barátok, akik szeretnék, hogy hozzon létre egy karcsú alak, de gyengéd, hasi kompresszió.

fogyás zenekar

Könnyű mérkőzés bármilyen típusú ruhát. Ideális viselet a munka, sport, buli, esküvő, társkereső, vásárlás, beltéri, mind kültéri, naponta. Csomagolási lista · 1 x derék öv nők Jól Eszterga Munka Gyönyörű kivitelezés finom varrás, magas, rugalmas, légáteresztő hatás, kényelmes, feszes Hővisszatartó Polimer Anyag Speciális anyag, amely növeli a hőmérséklet a hasi mag,elnyeli a fogyás zenekar izzad, valamint lehetővé teszi, hogy izzad ki a zsír, valamint a felesleges fogyás zenekar Anti-skid Zenekar 2,5 cm csúszásgátló gumi design hatékonyan megakadályozza, hogy lecsússzon, curling, valamint crinking Négy Módon Stretch Jó légáteresztő, valamint stretchability megfelelnek a test körvonalait, így a maximális lefedettség, valamint lift, megtartva az eredeti méret Címkék: has derék zsírégető, Illik, hosszú thermo formálója, szoba, szauna, edző, Slim, edző derék, derék edző sa, szauna hő vezérlő, a férfiak fűző Dekoráció.

fogyás zenekar