Karcsúsító fehérnemű


46 napos fogyás

Használatával akár 2 számmal kisebb ruhákat is hordhat! Legalább 1 darabot kell vásárolnod belőle.

póló menta fogyás

Termék elérhetőség: Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban! Termékleírás A Slim Lift California Beauty karcsúsító fehérnemű tökéletes homokóra alakot kölcsönöz, elfedi a mellvonal körül kialakuló kitüremkedéseket, kisimítja a combot.

van barneveld fogyás

Kedvenc ruhái úgy fognak állni, mintha Önre öntötték volna, hasa laposabbnak, keményebbnek fog tűnni. A forradalmian új karcsúsító fehérnemű azonnali hatást biztosít, melynek során természetesen karcsú és szép alakot kölcsönöz.

Növelje önbizalmát és érezze magát szépnek minden ruhában, legyen az a kedvenc farmernadrágja vagy alkalmi ruha.

hogy lefogy mit egyek

Nincsenek többé kitüremkedő zsírpárnák, csak a gyönyörű alak és a hihetetlen kényelem. A Slim Lift karcsúsító fehérnemű lehetővé teszi, hogy minden öltözékben nagyszerűen nézzen ki.

Vegyen fel bármit és mutassa ki szexi karcsúsító fehérnemű. Tökéletes testalkat azonnali hatással — szexi homokóra alak.

teljes rúd fogyás

Olyan ruhákat vásárolhat és viselhet, amilyenről mindig álmodott — a Slim Lift-tel számmal kisebb ruhákat viselhet Sima és elegáns megjelenés, a mellvonaltól egészen a térd alá. A kényelem és az önbizalom érzetét biztosítja. A csomag tartalmaz 1x fekete vagy testszínű Slim Lift California karcsúsító fehérnemű Termék megjelölése.

telített vs telítetlen zsír fogyás