Ramsay fogyás, Gordon Ramsay lefogyasztaná Amerikát


Jean-Paul Hírmondó Az ominózus fotó posztolása óta pedig, Ramsay egyre többet beszél arról, miért gyúrta ki magát.

vajon a sam e miatt lefogy thc okozhatja a fogyást

Már elmesélte, hogy az apja halála, aki 53 évesen szívelégtelenségben hunyt el, nagyon megijesztette és arra sarkallta, hogy egészségesebben éljen, most pedig egy friss interjúban ramsay fogyás, volt idő, mikor a súlya miatt a házassága is veszélyben volt.

A séf ban vette feleségül Cayetana Elizabeth Hutcheson, szakácskönyvírót, a házasságuk pedig a es évek elején került válságba, mikor Ramsay nagyon meghízott.

30 napos fogyas kihivas 2 hét alatt elveszíti a karzsírt

Elmondása szerint, mikor kilós lett, a felesége ultimátumot adott neki: vagy leadja a súlyfelesleget, vagy számíthat arra, hogy elválnak. Ezt követően ramsay fogyás el rendszeresen futni és egészségesebben étkezni, óta pedig állandó indulója az Ironman versenyeknek.

Ramsay az interjúban kitért arra, hogy mennyire hálás ma is a feleségének azért, hogy nem engedte, hogy teljesen elhagyja magát.

Fogyás hasról?

Nem volt alakom és nem is éreztem magam túl jól. Fájdalmas volt tükörbe nézni. Úgyhogy ez egy nagy ébresztő volt számomra - mondta Ramsay, aki felesége beszólása után meg sem állt addig míg le nem adott 25 kilót, a súlyát pedig azóta is tartja. A párnak egyébként 22 év alatt négy gyermeke született, ha pedig kíváncsi arra, nagyjából milyen apa lehet Ramsay, ebben a galériában megtekintheti, hogyan shoppingol Holly nevű lányával:.

legjobb zsírégető szakadt őrült tippek a fogyáshoz az íróasztalnál