Sprintek zsírégetésre. Sprint edzések a súlygyarapodás és a zsírégetés érdekében


Ha szeretnél gyorsan és hatékonyan zsírt égetni, akkor kezdj el sprintelni!

sprintek zsírégetésre diy finom fogyás turmix

A számok nem hazudnak A sprintelés hatékonysága azon alapszik, hogy a megfelelő hormonok szintjének emelkedésével a testünk zsírt éget. Nem semmi, igaz?

sprintek zsírégetésre fogyás nincs skála

Ez pedig az egyik leghatékonyabb út, hogy a zsírpárnák leolvadjanak rólunk, és a helyükre elkezdjünk izmokat építeni. A sprintelés hatással van a mitochondriára is, a sejtjeink azon területére, ami az energiát gyűjti és raktározza. A sprintelés tehát oxidálja a zsírt, és megóvja a szervezetünket attól, hogy máshonnan próbáljon zsírpótlékhoz jutni.

sprintek zsírégetésre geodon mellékhatások fogyás

A sprinteléshez hasonlóan nagy intenzitású mozgásformák nem csupán több zsírt égetnek, mint a kevésbé intenzív társaik, de jóval kevesebb időt is vesznek igénybe: a szakértők szerint egy 20 perces intenzív mozgás sokkal hatékonyabb, mint mondjuk egy teljes órán át cardio-gyakorlatokat végezni. Ne ugorj fejest! Persze, ha sprintek zsírégetésre sprintelést választod, óvatosan kell kezdened, mert a testednek időre van szüksége, míg hozzászokik az ennyire intenzív mozgáshoz.

15 PERCES HIIT EDZÉS - EXTRA ZSÍRÉGETÉS / ESZKÖZÖK NÉLKÜL / KOLOSZÁR ENIKŐ

Tehát először mindenképpen végezz nyújtógyakorlatokat, némi gimnasztika sem árt, de még ekkor sem kezdhetsz neki teljes erővel a sprintelésnek, mert görcsbe állhatnak az izmaid, vagy akár meg is sérülhetsz. Kezdetnek apróbb távokat válassz és lassabban dolgozz, amikor viszont úgy érzed, felkészültél, akkor mindent bele!

sprintek zsírégetésre gyors fogyás 20 nap alatt

Hogyan lehet még hatékonyabb? Még mindig nem elég?

Sprintelj az izmos és szálkás hasért! Hivatalosan is jobb a sprint, mint a kocogás! Melyik zsírégető edzés a leghatásosabb a számodra? A zsír faktor Kevesebb idő, több kalória: sprintelj a zsírégetésért! További cikkeink a témában HIIT edzés útmutató: Az intervallum edzés előnyei és működése Sprintek zsírégetésre Pörgesd fel az iramot, és vele együtt a szálkásítás folyamatát!

Már körbesprintelted az egész várost, mégis többre vágysz? Akkor irány a hegyvidék! Nem véletlenül látsz az amerikai csajmozik fogyókúrás jeleneteiben olyan lányokat, akik izzadva vonszolják fel magukat a dombtetőre, hiszen a sprintelésnél csak egyvalami hatékonyabb: a hegynek felfelé sprintelés. A megfelelő táplálkozással kiegészítve, a sprintelés forradalmian új utakat nyit meg a fogyókúrák világában.

sprintek zsírégetésre fogyni fekvenyomás

Ide és ide kattintva még több infót találhatsz! Ha tehát olyan mozgásformát keresel, ami nem könnyű, sprintek zsírégetésre a segítségével nagyon hamar nagyon sokat adhatsz le, ne habozz, inkább sprintelj! Kapcsolódó cikkek.

sprintek zsírégetésre fogyás kakuk kevesebb