Sára fogyás. A szétszórtságmegszüntetésének titkai - Omkára Veres András ha nem eszik, lefogy


A súlyok lefogyhatnak

Szerző: Fehér Elena Az akaraterő egy olyan eszköz, ami képes teljesen megváltoztatni az emberek életét. Így van ezzel Sara Magnusson Backström, a 37 éves svéd hölgy is, aki évekig küzdött az elhízás ellen, míg végül sikerült megtalálnia az egyensúlyt. Az eredmény: lefogyott több mint 80 kilót!

fogyni st 50

A photo posted by bumbi79 bumbi79 on Jul 30, at am PDT Sara súlyproblémái akkor kezdődtek, amikor 19 évvel ezelőtt megszülte kisfiát és rákapott a gyorséttermi ételekre. Sára fogyás táplálkozási szokása csaknem két évtizeden keresztül elkísérte, míg végül kilót nyomott a mérlegen.

Ma van Melánia napja!

A holtpont viszont akkor jött el, amikor az egyik barátjával kerti bútorokat mentek vásárolni és az egyik szék eltört alatta. Ekkor döbbentem rá, hogy muszáj valamit tennem, hogy leadjam a felesleges kilókat.

fogyás boldog kávé

Sara teljesen megváltoztatta étkezését: kiiktatta a cukrot, a szénhidrátokat, lemondott a kenyérről, a tésztákról, ezek helyett sok húst, halat és zöldséget eszik. Az esküvőről Sara személyes blogján találsz képeket.

fogyni alacsonyabb ldl

A photo posted by bumbi79 bumbi79 on Jul 29, at am PDT A boldogságban úszó Sara azóta is lelkesen edz, instagramján több mint 14 ezer követője akadt, ahol sikeréből merítve erőt ad másoknak és megosztja tanácsait a többi fogyni vágyóval.