X3 zsírégető


A cross-training edzés lényege az állóképesség-növelés, nem csak kizárólag kardio- erőnléti vagy saját testsúlyos gyakorlatokat tartalmaz, hanem ezeknek a kombinációit.

x3 zsírégető zsírégetni és vágni

Az edzésfajták széles palettájából választhatsz, akár egyedileg is összeállíthatod a számodra legmegfelelőbb edzésmódokat, és kialakíthatod azok sorrendjét. Szakmáry Luca, a Pull Fitness személyi és funkcionális edzője is úgy véli, hogy a különböző mozgásformák felhasználásával maximalizálni lehet a teljesítményt - akár eszközhasználat nélkül mindössze pár négyzetméteren.

Cross-training edzés otthonra Ehhez nem árt látni a különbséget az erőnléti, anaerob és a kardio- aerob edzések között, ami az anyagcsere szintjén zajlik. A kardioedzés neve is árulkodó, hiszen az egyre gyorsuló pulzusszámon alapszik, ahogy serken a vérkeringés, úgy növekszik az állóképesség, és segít a vércukorszint stabilizálásában is.

x3 zsírégető fogyás a questrannal

Cross-training edzésbe beletartoznak az erőnléti gyakorlatok is, a bevitt fehérjék táplálják az izmokat az oxigénnek köszönhetően edzés közben, idővel egyre szebben kirajzolódnak az izomtónusok. Az edzések hatékonysága a megfelelő táplálkozás, bemelegítés és nyújtásazaz a levezetés mellett összefügg a rendszerességgel is, érdemes legalább heti két, jobb x3 zsírégető három alkalommal beütemezni a perces mozgást.

x3 zsírégető fűszeresen zsíréget

Az alább látható, egyszerűen követhető és később tovább bővíthető vagy módosítható mintatervet kezdőknek szánjuk.