Barnarizs diéta. RICE UP HAGYMÁS-TEJFÖLÖS gluténmentes barnarizs chips 60g - NaturTéka webáruház


Tweet Sokszor a barnarizs diéta adja számunkra a legnagyobb segítséget,ha fogyni szeretnénk, így mielõtt szintetikus szerekhez vagy gyógyszerekheznyúlnánk, jobban tesszük, ha kipróbáljuk a barnarizst.

barnarizs diéta

Ez a hántolatlanrizsfajta segít salaktalanítani a szervezetet és egyben a fogyásunkat istámogatja. A kutatási eredményekbõl azt már régóta tudjuk, hogy olyan fontos esszenciális aminosavakat tartalmaz a barnarizs, amelyek garantálják szervezetünk egészségét. A barnarizs vitaminokban is gazdag, úgy, mint B- ésE-vitaminban.

barnarizs diéta

Glikémiás indexe alacsony kategóriába sorolható. Mint említettükez egy hántolatlan rizsfajta, ami egyben azt is jelenti, hogy rendkívül magas arosttartalma, és ennek köszönhetõen képes mágnesként magához vonzani a belekben lerakódott salakanyagokat, és ez által nagytakarítást végez odabent, kipucoljaa vékony- és vastagbelet.

barnarizs diéta

Gazdag káliumban is, éppen ezért a vesékre, és aszervezet kiválasztó folyamataira is jótékony hatással van. A barnarizs diétája egészen egyszerûen kivitelezhetõ.

barnarizs diéta

A diéta alatt arra kell figyelnünk, hogy zöldségeket és halat fogyasszunk, akevés cukrot tartalmazó gyümölcsök is megengedettek. Ezek mellett kétnapontaehetünk sovány és natúr tejtermékeket joghurt és kefir és tojást.

barnarizs diéta

Viszont lekell mondanunk a cukorról, az édesítõrõl, a kávéról, az alkoholról, a húsokról,a zsíros ételekrõl és tejtermékekrõl.