Flylady fogyni


FlyLady Starter Guide - FlyLady Baby Steps

Eljött a rutinkiépítés-tréninged első napja! Lassan fogunk haladni, mert nem az a lényeg, hogy egyszerre mindent megcsináljunk, aztán kiégjünk, és jó időre elmenjen a kedvünk az egésztől. Mostantól nem lesz kampányszerű takarítás, nem lesz olyan, hogy megvárod, amíg a macska már belerajzolta a sixtusi kápolna mennyezetét az asztalon levő porrétegbe, és csak akkor állsz neki takarítani, de akkor két napig.

  • Hogyan lehet elveszíteni a lábak zsír férfit
  • Hozzászólások 32 Van valami sorsszerűség abban, hogy éppen most, a tavaszi fáradtságból kifelé kecmeregve akadtam rá a flylady.

Mielőtt beleugrasz a feladatba, hallgasd meg a mai naphoz tartozó hanganyagot a fenti lejátszásgombra kattintva! A mai tennivaló: Fényesítsd flylady fogyni a mosogatót! Ha nagyon ramaty állapotban van, akkor elsőre kicsit jobban megdolgozol vele, de utána már csak szintentartás lesz, és nem kell mindig elvégezni azt, hogy: Vedd ki a koszos edényeket a mosogatóból.

Rakd be lefolyódugót, nyomj egy kevés klóros tisztítót flylady fogyni vagy hipót vagy más fertőtlenítőt, flylady fogyni használsz — a mosogató aljára, aztán jó forró vízzel engedd csurig.

Ha kétrészes a mosogatód, akkor egyszerre csak az egyiket csináld meg. Hagyd állni egy órát, ha ez letelt, gumikesztyűvel vagy egy hosszú csipesszel nyúlj be és kapd ki a dugót. Öblítsd ki tiszta vízzel alaposan a mosogatót, hogy ne 31 fogyás a vegyszerből benne.

Itt is megtalálsz:

Ezután valamilyen súrolószerrel pl. Fogj egy nemhasználatos kést, és kapirgáld körbe a mosdó peremét, mintha csak koszt szednél ki a körmöd alól. Tisztítsd így körbe a csaptelepet is, itt egy régi fogkefe segítségét is igénybe veheted.

  • Enni, amit csak akar, és lefogy
  • A blog alapja egy, egyelőre FlyLady - Háztartási könyvelő néven futó csoport a facebookon Hozzá tartozó facebook oldal : FlyLady - Háztartási könyvelőés az Urban:Eve -n található FlyLady30 napos rutin kiépítő program magyarosított verziója.

Fogj egy kis papírtörlőkendőt, tegyél rá ablaktisztítót vagy egy kevés ecetetés töröld csillogóra a mosogatót. Ezután minden mosogatás után töröld szárazra a konyharuhával a mosogatót is, így nem lesz vízcseppes.

A mai tennivaló:

A fentebbi listát tényleg csak elég egyszer megcsinálni, ezután esténként a nagy mosogatás után elég lesz majd simán a súrolós-fényezős-szárazra törlős menetrendet megcsinálni — úgyis látni fogod, mennyire van szüksége a mosogatódnak ahhoz, hogy csillogjon.

Miért jó, hogy ezt csinálom? Viszonylag gyors sikerélményt nyújt, ami nagyon-nagyon fontos ahhoz, hogy ne bizonytalanodjunk el az előttünk álló feladathalmaztól.

flylady fogyni 50 cent fogyni

Az egész konyha jobban néz ki attól, hogy csillog a mosogató, akkor is, ha tényleg nem csináltál meg ennél többet. Jobban indul a reggel, ha tiszta mosogató mosolyog rád.

Вы временно заблокированы

Ne a szépségéért legyen tiszta, hanem a funkcionalitása miatt — azért, hogy az újabb szennyest legyen hova rakni, és ne a konyhapulton halmozódjon.

Flylady fogyni mosogass el minden este, hogy ne adódjon össze a mosogatnivaló annyira, hogy másnap neki se akarj kezdeni. Nem azért takarítasz, hogy másnap fenéken csússzon a Lakáskultúra fotósa a tiszta parkettádon.

flylady fogyni gyors fogyás természetesen

Ha igen, gratu, szólj, hogy melyik lapszámot vegyük meg! Azért sikálod ki gyakran, hogy ne gázmaszkkal kelljen csinálnod háromhavonta. A lakásod továbbra is lakás, benne van a nevében: laksz benne.

flylady fogyni fogyás ft myers

Nagyon sok munkám van benne, és nem szeretném, ha máshol is visszaköszönnének az írásaim. Ha tetszik a bejegyzés, és szeretnéd megosztani másokkal, küldd el nekik a napos rutinkiépítés-tréning linkjét!

flylady fogyni fogyhat e a turbó lekvárral